Пориньте у “Світ дитинства”!

30 грудня під егідою «Мистецького Вектора» в рамках мистецького проекту «Ранкові Роси» відбудеться Всеукраїнський вокальний конкурс «Світ дитинства».
Голова оргкомітету конкурсу Анна Олєйнікова — керівник дитячої вокальної студії «Джерельце», Член Національного Всеукраїнського музичного союзу, лауреат фестивалів та конкурсів, автор збірок дитячих пісень та інструментальних композицій. Саме одна з пісень Анни Олєйнікової «Світ дитинства» дала назву конкурсу.
Метою конкурсу і проекту в цілому є популяризація української пісні; пошук, підтримка і розвиток талантів; обмін досвідом; можливість творчої реалізації в умовах обмеження переміщення.
Конкурс відбувається дистанційно. Та в цьому є і свої плюси. Лауреати так само, як і в стаціонарних конкурсах, отримають нагороди, відчують смак перемоги. Керівники – підтвердження своєї результативності для атестації. Батьки – економію коштів.
Незважаючи на дистанційне проведення інтрига зберігатиметься аж до оголошення результатів конкурсу, бо не всі учасники стануть лауреатами, не всі посядуть призові місця. То ж треба буде прикласти максимум зусиль!
Проект не комерційний, а це означає, що благодійні внески підуть на нагородження – всі лауреати отримають диплом, медаль та у якості подарунка невелику м’яку іграшку. Адже ж саме іграшка є символом дитинства. А ще на учасників чекають смаколики від святого Миколая. В свою чергу кожному керівнику буде надіслана грамота. За рішенням журі може бути визначений переможець (Гран-Прі), який отримає спеціальний приз-подарунок. Також можливі спеціальні дипломи від організаторів або членів журі.
У конкурсі беруть участь солісти-вокалісти, ансамблі, хори. Вік учасників не обмежений. Від кожного учасника або колектива приймається одна пісня на українській мові. Це повинен бути відео твір, знятий і загружений на каналі YouТube в цьому році. Тематика пісень повинна відповідати назві конкурсу «Світ дитинства». Це можуть буди зимові пісні – як календарні, так і жанрові, пісні про дитинство та все, що з ним асоціюється.
Конкурс має три номінації: академічний вокал, народний вокал, естрадний вокал. Професійне журі буде оцінювати чистоту інтонування, технічність, артистичність, художній рівень репертуару та художній образ.
Заявки на конкурс приймаються до 25 грудня, конкурс відбудеться напередодні Нового року – 30 грудня, а нагороди знайдуть своїх героїв до православного Різдва. Ще є час і можливість поринути у «Світ дитинства». То ж не зволікайте, долучайтеся!

Leave a Reply